СТАНДАРД life

Лабина Митевска

МК Сцена

Лабина Митевска е годинашна добитничка на наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“

Radmila Tasevska
Познатата македонската актерка и продуцент Лабина Митевска е добитник на наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“ за исклучителен придонес во македонската кинематографија, што традиционално секоја...