СТАНДАРД life

Ламборџини Урус

БИЗЛАЈФ

Lamborghini Urus возеше рекордни 298 км/ч на замрзнатото Бајкалско езеро

Влатко Зорба
„Деновите на брзината“ што се одржаа на руското Бајкалско езеро, најдлабокото езеро на светот чија површина моментално е замрзната, постави нов рекорд за брзо возење...