Стандард

латака

ЕКОНОМИЈА

„Тривити“ прва македонска алатка за пазарот на труд

Берта Китинска
„Тривити“ е првата македонска алатка за пребарување наменета за луѓето кои бараат работа и за компаниите кои вработуваат. Платформата http://www.thrivity.mk веќе е достапна за корисниците,...