СТАНДАРД life

лежечки полицајци

ТЕХНОЛОГИЈА

ВИДЕО: Што се случува кога со голема брзина ќе поминете преку лежечки полицаец

msp-admin
Возачите често не ја намалуваат брзината на лежечките полицајци поставени на улиците, чија цел е токму спротивното, оние кои не ја прилагодуваат брзината да го...