СТАНДАРД life

ЛИПОСУКЦИСКА ДИЕТА

Здравје

ЛИПОСУКЦИСКА ДИЕТА, ЗА 10 ДЕНА – 10 КГ ПОМАЛКУ: Еве што е ТРИКОТ и како изгледа менито

Urednik
Благодарение на липосукциската диета многу ѕвезди успеале да ослабат и да останат витки, а некои од нив за 10 дена изгубиле и по 10 килограми....