СТАНДАРД life

логиситка

ЕКОНОМИЈАКОМПАНИИ

Скопје ќе добие нов центар за логистички услуги, се отвораат 90 работни места

Стартуваше изградбата на нов модерен логистички центар на компанијата „Дени Интернационал“, инвестиција од 4,5 милиони евра која треба да обезбеди нови 80 до 90 работни...