Таг : Медиумски компании

Технологија

Медиумски компании бараат од Apple да наплаќа помалку за продажбата на апликации

Stefanija Kuzmanovska
Големите американски медиумски куќи побараа од технолошкиот гигант Apple да ги намали таксите за плаќање претплати преку својата продавница за апликации. Apple им наплаќа на...