СТАНДАРД life

Меѓународен аеродром Скопје

ЕКОНОМИЈА

Меѓународниот Aеродром Скопје ја доби ASQ-наградата за квалитет на аеродромски услуги

Влатко Зорба
Меѓународниот Aеродром Скопје, управуван од ТАВ Македонија, e награден од Меѓународниот Совет на Аеродроми (Airports Council International) со ASQ-наградата за квалитет на аеродромските услуги, во...
ЕКОНОМИЈА

Од денеска брзи антиген тестови на Меѓународниот аеродром Скопје

Влатко Зорба
Од денеска, 24-ти јануари, лабораторијата „Жан Митрев” ќе распореди свое мобилно амбулантно возило за тестирање пред терминалната зграда на Меѓународниот Аеродром Скопје, во близина на...