СТАНДАРД life

ТАВ Македонија.

ЕКОНОМИЈА

Од денеска брзи антиген тестови на Меѓународниот аеродром Скопје

Влатко Зорба
Од денеска, 24-ти јануари, лабораторијата „Жан Митрев” ќе распореди свое мобилно амбулантно возило за тестирање пред терминалната зграда на Меѓународниот Аеродром Скопје, во близина на...
КОМПАНИИ

Батак, ТАВ Македонија: Најголем предизвик се ограничувањата за патување на македонските граѓани во ЕУ

msp-admin
Авиосообраќајот бавно ќе закрепнува, не само на македонските аеродроми туку и авио бизнисот на светско ниво. За да се вратат на нивоата пред кризата, на...
ЕКОНОМИЈА

Метин Батак назначен за генерален директор на ТАВ Македонија

Берта Китинска
ТАВ Македонија, подружница на ТАВ Аеродроми, го назначи Метин Батак за Генерален директор, ефективно од 1 октомври 2020. Алпер Ерсој ќе ја напушти позицијата на...