СТАНДАРД life

Михаило Весовиќ

ЕКОНОМИЈАКОМПАНИИ

Стопанска Комора на Србија: Новата пруга од Белград до С.Македонија ќе донесе нови инвестиции и поголема конкуренција во целиот регион

Влатко Зорба
Уште во првиот квартал од 2021 година меѓу Србија и Северна Македонија е реализирана стокова размена во износ од 229,6 милиони евра, што претставува раст...