Таг : Мој ДДВ#Моја награда

ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Резултатите од наградната игра Мој ДДВ#Моја награда се над очекувањата, расте бројот на нови корисници

Никола Поповски
Резултатите од наградната игра Мој ДДВ#Моја награда се и над очекувањата. За 15 дена во декември, откако стартуваше наградната игра се скенирани онолку сметки колку што во...
МАКЕДОНИЈА

Мој ДДВ#Моја награда стартува за два дена, за граѓаните трикратна корист

Влатко Зорба
„Секоја фискална сметка е важна“ е слоганот на наградната игра МојДДВ #Моја награда што стартува на 15-ти овој месец и ќе трае една година до...