СТАНДАРД life

Морфеј

ТЕХНОЛОГИЈА

Morpheus – процесор кој не може да биде хакиран

Влатко Зорба
Повеќе од 500 хакери не успеаја да го пробијат процесорот Morpheus, развиен од истражувачите на Универзитетот во Мичиген. Експертите го дефинираат Morpheus како процесор кој...