Таг : најниска цена

Компании и пазар

Најниска цена како критериум за јавните набавки е проблем за компаниите

Stefanija Kuzmanovska
Најниската цена како критериум во јавните набавки и понатаму е проблем за фирмите кои учествуваат, а 48% од нив сметаат дека има корупција во набавките,...