СТАНДАРД life

Насдак

КРИПТОВАЛУТИ

Coinbase регистрираше 114,9 милиони акции пред листингот на Nasdaq

Влатко Зорба
Берзата за криптовалути Coinbase наведе 114.850.769 обични акции од Класа А за директно котирање на берзата Nasdaq, според изменетата апликација до Комисијата за хартии од...