СТАНДАРД life

Netflix

КОМПАНИИ

И Netflix го копира TikTok: Популарната платформа за филмови и серии станува социјална мрежа?!

Влатко Зорба
Кинеската апликација TikTok целосно го разби пазарот на социјални мрежи и може да се каже дека суверено владее со оваа категорија. Ова може да се...