Стандард

Невладини

ЕКОНОМИЈА

Невладини: Измените во Законот за минерални суровини ги загрозуваат природните ресурси

Влатко Зорба
Граѓански организации, високообразовни институции и експерти се противат на измените на Законот за минерални суровини кои Владата предлага да бидат усвоени на собраниската седница закажана...