СТАНДАРД life

Николче Петкоски

ЕКОНОМИЈА

Оштетени штедачи: Каде Николче Петкоски поклони 1,2 милиони евра пари од оштетените депоненти на „Еуростандард“?

Влатко Зорба
„АТВ Зеус е една од најголемите фирми должници на Еуростандард банка. Според извештајот на стечајниот управник Душко Тодевски, оваа фирма должи над 1,2 милиони евра...