СТАНДАРД life

Обрт

КРИПТОВАЛУТИ

Coinbase надмина 9 милијарди долари дневен обрт

Влатко Зорба
Побарувачката за Bitcoin се зголемува, што се покажа со растечката нестабилност. Coinbase, најголемата берза на криптовалути во САД, регистрираше дневен обем од 9 милијарди долари...