СТАНДАРД life

ОМБ

ЕКОНОМИЈА

Вонредна ревизија на индексот ОМБ

Влатко Зорба
На 26.02.2021 година Комисијата за берзански индекс изврши вонредна ревизија на индексот ОМБ. Согласно Методологијата за пресметување на Индексот на обврзници на Македонската Берза ОМБ,...