Стандард

откуп

ЕКОНОМИЈА

Откупени 80 отсто од реколтата тутун со досега највисока просечна цена од 222,5 денари

Влатко Зорба
Откупот на тутунот тече според динамиката и непречено. Досега се преземени 80 отсто од количествата по досега највисока просечна цена од 222,5 денари, рече министерот...