Стандард

паб

БИЗЛАЈФ

Пандемијата „уби“ 2.000 пабови: Луѓето навикнаа да пијат дома?

Влатко Зорба
Илјадници британски пабови не ја преживеаја пандемијата, според угостителското здружение. На оние кои преживеаа ќе им биде потребна финансиска поддршка со години доколку се опорават....