СТАНДАРД life

Пабови

БИЗЛАЈФ

Продажбата на пиво во британските пабови на најниско ниво од 1920 година

Влатко Зорба
Продажбата на пиво во британските пабови минатата година падна на најниско ниво од 1920 година, поради долгогодишните строги ограничувања воведени од владата во Лондон поради...