Стандард

пакети

ЕКОНОМИЈА

Заев им вети на бизнисмените целосна посветеност на економијата

Берта Китинска
Владата во наредните четири години да се стави приоритет на економскиот аспект со цел да се излезе од состојбата поради ковид кризата, како и да...