СТАНДАРД life

паладиум

КОМПАНИИ

Цената на паладиумот достигна рекордно ниво

Влатко Зорба
Цената на паладиумот денес достигна рекордно ниво, надминувајќи ја границата од 3.000 долари за прв пат во историјата. Поскапувањето се должеше на верувањето на трговците...