СТАНДАРД life

Пласман

ЕКОНОМИЈА

Хоџа: Се отвора можност за пласман на вишокот тутун во Турција

Влатко Зорба
Министерот за земјоделство, Аријанит Хоџа заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, Зоран Шапуриќ, денеска во Прилеп оддржаа средба со Сојузот на тутунарски здруженија,...