Таг : почеток

АНАЛИЗИ

Тежок почеток на европскиот Зелен договор

Stefanija Kuzmanovska
Предлог-законот на Европската комисија за намалување на емисиите на гасови со ефект на стаклена градина и достигнување на јаглеродна неутралност до 2050 година, веднаш наиде...
Забава МАГАЗИН

8 работи што треба да започнете да ги правите во Новата година

Елена Даскалова
Новата година секогаш нè мотивира да подготвиме нови планови и да сонуваме за посмели цели. Секој сака подобар живот и почетокот на годината е одлична...