СТАНДАРД life

праници

КОМПАНИИ

Амазон ангажираше 100.000 сезонски работници пред празниците

msp-admin
Амазон денеска објави дека ангажирал 100.000 луѓе пред празниците, потврдувајќи го добриот бизнис на гигантот за електронска трговија. Овие нови работни места на одредено време...