СТАНДАРД life

ангажира

КОМПАНИИ

Амазон ангажираше 100.000 сезонски работници пред празниците

msp-admin
Амазон денеска објави дека ангажирал 100.000 луѓе пред празниците, потврдувајќи го добриот бизнис на гигантот за електронска трговија. Овие нови работни места на одредено време...
КОМПАНИИ

Амазон повторно ангажира голем број на професионалци

msp-admin
Амазон објави дека планира да ангажира дополнителни 3.500 работници во градовите низ Соединетите држави. Овој потег го обврзува најголемиот гигант за онлајн трговија значително да...