26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

прекувремена работа

БИЗЛАЈФ

СЗО: Стотици илјади работници се жртви на прекувремена работа

Предолгото работно време е смртоносно за стотици илјади работници годишно ширум светот и ова е негативен тренд што може дополнително да се влоши и забрза...