СТАНДАРД life

Прислушување

ТЕХНОЛОГИЈА

Хакери имаат нов начин за прислушување на Android, експерти ве советуваат да ги ажурирате телефоните!

Поради нов, неодамна откриен, безбедносен пропуст во уредите со Android, околу половина од сите корисници би можеле да бидат мета на хакери, кои можеле да...