СТАНДАРД life

продолжен

ЕКОНОМИЈА

Рокот за поднесување на ДДВ продолжен до 29 јануари

Stefanija Kuzmanovska
Од УЈП ги известуваат даночните обврзници и сметководителите дека рокот за поднесување на образецот ДДВ-04 за даночниот период од 01.10.2020-31.12.2020 и 01.12.2020 -31.12.2020 се продолжува...