СТАНДАРД life

Рак на простата

Здравје

6 рани знаци на рак на простата за кои сите мажи треба да знаат

Urednik
Истражувањето на YouGov од 2021 година покажа дека загрижувачки 68 отсто од мажите не знаат на кои знаци и симптоми треба да внимаваат кога станува...