СТАНДАРД life

расположението

Здравје

Храна за подобрување на расположението: Четири намирници кои го зголемуваат нивото на допамин

Radmila Tasevska
Популарно познат како хормон на среќата, допаминот ги подобрува чувствата на благосостојба и задоволство. Додека повеќето од нас слушнале дека вежбањето или разни други активности...