Стандард

Развивачи

ТЕХНОЛОГИЈА

Google го претстави Android 11 Developer Preview порано од очекуваното

msp-admin
Google традиционално ги претставува првите „Preveiw“ верзии на оперативниот систем во втората недела од март. Компанијата сега е пред предвидениот распоред бидејќи Android 11 Developer...