СТАНДАРД life

Рецепти

Храна

🎥Веќе е познато кој ќе биде најголемиот тренд во светот на храната во 2024 година

Urednik
Користејќи податоци за трендовите на пребарување од дури 482 милиони корисници, Сиднеј Стенбек од Pinterest и нејзиниот тим експерти подготвија листа наречена „Pinterest ја предвидува...
Храна

🎥Бибимбап – најбараниот рецепт во светот во 2023 година

Urednik
Google и оваа година ги објави годишните податоци за пребарување, а кога се во прашање рецептите – еве кои најмногу се пребаруваа во 2023 година....