СТАНДАРД life

Коктел

Храна

Искористете ја сезоната: Џин во комбинација со круша и ванила

Urednik
Додека природата полека се подготвува за есен и ни нуди богатство на плодови, наше е да ги искористиме на најдобар можен начин. Покрај вкусните јадења...
Храна

Хит коктел ова лето е Malibu Barbie Pink: Изгледа прекрасно, а има уште поубав вкус

Urednik
Доколку планирате забава за пријателите покрај базен или на плажа, на листата на коктели вклучете го сè попопуларниот коктел Malibu Barbie Pink, на кој расте...