Стандард

Ресторани за свадби

ЕКОНОМИЈА

До Министерството за економија пристигнале 238 апликации за грантови за ресторани за свадби

Влатко Зорба
Владата го разгледа и го усвои Извештајот за реализација на Програма за поддршка на угостителскиот сектор во Република Северна Македонија во рамките на економските пакети...