СТАНДАРД life

романтични

МК Сцена

Каролина Гочева сподели слики од море и романтичните моменти со сопругот Михаил Корубин

Radmila Tasevska
Македонската поп-дива Каролина Гочева дефинитивно според фотографиите објавени на социјалната мрежа Инстаграм имаше неверојатно лето, исполнето со работни ангжамани, но и со многу интересни патувања. Меѓу...