СТАНДАРД life

слики

МК Сцена

Тактилни слики во Спомен куќата на Тодор Проески

Radmila Tasevska
Националната установа „Спомен куќа на Тодор Проески“ од Крушево веќе 12 години го чува сеќавањето на една од најмаркантните фигури во поновата македонска историја. Претставува...
МК Сцена

Каролина Гочева сподели слики од море и романтичните моменти со сопругот Михаил Корубин

Radmila Tasevska
Македонската поп-дива Каролина Гочева дефинитивно според фотографиите објавени на социјалната мрежа Инстаграм имаше неверојатно лето, исполнето со работни ангжамани, но и со многу интересни патувања. Меѓу...
ТЕХНОЛОГИЈА

Како некој може да ги види сите слики и видеа на вашиот заклучен телефон благодарение на „баг“ на Facebook?

Stefanija Kuzmanovska
Откриена е грешка во функцијата Messenger Rooms на Facebook што му овозможува на напаѓачот пристап до сите приватни фотографии и видеа, како и други чувствителни...