Стандард

Safety Travel Stamp

ЕКОНОМИЈА КОМПАНИИ

Сојузот на стопански комори издава меѓународниот сертификат „Safety Travel Stamp“

Влатко Зорба
Со цел гарантирање на безбедни услови за престој и користење на услуги во угостителските објекти, хотелите, мотелите, автокамповите Сојузот на стопански комори на Македонија во...