СТАНДАРД life

SCoPEx

БИЗЛАЈФ

Швеѓаните го откажаа контроверзниот проект на Бил Гејтс

Влатко Зорба
Шведската вселенска агенција под притисок на групите за заштита на животната средина го откажува геоинженерскиот експеримент за да утврди дали затемнувањето на Сонцето со аеросоли...