СТАНДАРД life

Шенкер

КОМПАНИИ

Бирократски хаос по „Брегзит“: „Schenker“ не доставува пратки во Велика Британија

Влатко Зорба
По завршувањето на преодниот рок за „Брегзит“, давателот на логистички услуги „DB Schenker“ се соочува со бирократски предизвик. Само една десетина од сите пратки во...