Стандард

Шуто Оризари

КОМПАНИИ

Жито Лукс ќе донира производи во Народната кујна во Шуто Оризари

msp-admin
Со донација од брашно и леб, Жито Лукс ќе го помага работењето на Народната кујна што денеска се отвори во Шуто Оризари. Компанијата Жито Лукс...