СТАНДАРД life

Средство

КРИПТОВАЛУТИ

Ethereum е најпотценето крипто средство

Влатко Зорба
Камерон Винкелвос, коосновач на Gemini и Bitcoin (BTC) милијардер, верува дека Ethereum (ETH) е најпотценетата криптовалута во моментот. Винкелвос истакна дека ЕТH е на 50%...