СТАНДАРД life

станете

Здравје

Ако варите кафе веднаш штом ќе станете, правите голема грешка

Radmila Tasevska
Ако почнете со кафе штом ќе станете, правите голема грешка. Д-р Дебора Ли вели дека дозата на кофеин штом ги отвориме очите му штети на...