Стандард

Стим

ТЕХНОЛОГИЈА

Steam постави нов рекорд – 26 милиони корисници истовремено

Влатко Зорба
Тековната година веќе беше многу успешна за Steam, а платформата сега забележа повеќе од 26 милиони корисници кои ја користат услугата истовремено за прв пат....