Таг : видео игри

ЕКОНОМИЈА

Видео игрите на Кина ѝ донесоа над девет милијарди долари

Stefanija Kuzmanovska
Извозот на видео игри во светот минатата година беше на ниво од 20,8 милијарди долари, покажуваат податоците на World’s top exports. Најголем дел од тој...
Забава МАГАЗИН

Што да играте додека сте во карантин?

Кристина Денесовска
Како што стојат работите, се чини дека подолго ќе седиме во затворен простор, а пред нас е прашањето: Што да се прави. Бидејќи веќе направивме...