СТАНДАРД life

стпонаство

ЕКОНОМИЈА

Бескаматна кредитна линија Ковид 3, нова помош за стопанството

Берта Китинска
Нова помош за стопанството, трета бескаматна кредитна линија од 31 милион евра. Обезбедена е нова помош за стопанството, трета по ред бескаматна кредитна линија Ковид...