Стандард

„Супер Марио“

ТЕХНОЛОГИЈА

„Супер Марио“ игра од 1986 година продадена за 660.000 долари!

Влатко Зорба
Неотворена Нинтендо игра „Супер Марио Брос“ од 1986 година беше продадена на аукција во Америка за 660.000 долари! Играта беше купена во 1986 година како...