Стандард

светот

КОМПАНИИ

Десетте најбогати семејства: Имаат повеќе пари од Германија, Велика Британија и Франција заедно

msp-admin
Десетте најбогати семејства имаат шокантен групен приход од неверојатни 3,4 трилиони американски долари, што е еднакво на целиот БДП на Германија, Велика Британија и Франција,...